Accommodaties

Accommodatie ‘t Broek

Deze zaal is zeer geschikt voor grote vergaderingen, cursussen en grote groepen. Er kunnen maximaal 75 personen plaatsnemen. Beamer, geluidsinstallatie en microfoon zijn op aanvraag aanwezig.

Accommodatie De Koekoek

Deze zaal heeft de afmeting 20 x 10 meter. Het is een zaal voor sport, toneel, muziek, markten, voor het vertonen van film en culturele mogelijkheden, maar ook voor recepties en grote bijeenkomsten etc.. Er kunnen maximaal 200 personen plaatsnemen.

Accommodatie de Schoolt

Deze zaal heeft de afmeting 8 x 6 m en wordt gebruikt voor muziekrepetities of vergaderingen. Tevens maakt de schietvereniging er gebruik van. Er is ruimte voor 40 personen.

Accommodatie Dorth

Een gezellige, kleine ruimte met comfortabele stoelen en biedt plaats voor een vergadering van ongeveer 6 personen.

De Foyer

De Foyer is op de begane grond en heeft haar eigen horecavoorzieningen. Er is ruimte voor 60 personen en net zoals onze andere ruimten;
multifunctioneel.

Sportzaal

De sportzaal heeft de afmeting 15 x 22 meter en uitermate geschikt voor volley- en basketbal, turnen, zaalvoetbal, tennis etc. Er is op 1 lange en 1 korte zijde vaste tribune aanwezig.

Accommodatie het Café

In 2021 is het Café volledig verbouwd en biedt plaats aan ruim 50 personen. In het café staan 2 professionele biljarttafels en zijn er diverse moderne bordspelen aanwezig.