Nieuws

Coronaprotocol d.d. 13 november 2021

Ons nieuwe protocol is te lezen onder deze link

Rabo Club Support

Wij willen alle stemmers op de RaboClubSupport bedanken voor hun stem op Hoeflo. Dankzij jullie stem hebben wij € 832,51 mogen ontvangen.
Ons doel: Dorpshuus “Hoeflo” beschikt over een volledig “Corona”proof ventilatiesysteem die externe frisse lucht inlaat en via gescheiden kanaal deze lucht uit blaast. Deze ventileert de lucht zonder dat er rekening met de bezetting wordt gehouden. Aan het begin zal er weinig ventilatie nodig zijn maar gedurende de bezetting zal dit toenemen. Bij handmatig aanpassen ervaren de aanwezigen een gevoel van tocht. Met een automatische regeling op basis van Co2 meting zal dit tot het verleden behoren.

Lucht ventilatie

Nieuw Luchtventilatiesysteem
Vorig jaar(2020) heeft Hoeflo een subsidie van provincie Gelderland  en Rabo Clubsupport mogen ontvangen. Deze gelden zijn gebruikt voor een volledig “Corona”proof ventilatiesysteem die externe frisse lucht inlaat en via gescheiden kanaal deze lucht uit blaast. Deze ventileert de lucht zonder dat er rekening met de bezetting wordt gehouden. Aan het begin zal er weinig ventilatie nodig zijn maar gedurende de bezetting zal dit toenemen. Hoeflo had in alle ruimten al een goed ventilatiesysteem, alleen werd dit handmatig aangestuurd. Bij handmatig aanpassen ervaren de aanwezigen een gevoel van tocht. Met deze nieuwe automatische regeling op basis van Co2 meting is dit tot verleden gaan behoren. Tevens is het nu zo dat alle in- en uitgaande lucht wordt gefilterd, zodat alle lucht nu stof- en pollenvrij is en ook de zogenaamde aerosolen geen verspreiding hebben.

Hoge Nood

Dorpshuus Hoeflo heeft zich aangesloten bij de app: Hoge Nood

Fondsen

Realisatie Dorpshuus werd mede mogelijk gemaakt door o.a.:

– Oranjefonds
– VSB fonds
– Rabo Coöperatiefonds
– Skanfonds
– Hulpfonds de Berkel
– Woningbouwvereniging “IJsseldal Wonen”.

Kijk eens op hun website voor hun activiteiten of steun hun initiatieven.