Nieuws

Rabo Club Support

STEM op Dorpshuus Hoeflo

Dorpshuus Hoeflo heeft de deuren wijd open staan voor alle verenigingen en groeperingen uit Harfsen. Ze zijn bij ons te gast voor activiteiten. Wij zijn als Dorpshuus een veelzijdige culturele en sportieve ontmoetingsplaats, letterlijk en figuurlijk midden in de Harfsense gemeenschap. Dorpshuus Hoeflo is niet meer weg te denken!

Mede door de vele bezoekers en intensief gebruik zijn onze tafels en stoelen in de zalen aan vervanging toe. De huidige tafels zijn zwaar en sterk verouderd om het werk wat te vergemakkelijken voor ons vrijwilligers willen wij deze graag vervangen voor opklapbare tafels met een transport kar.

STEM op Hoeflo en help het onze vrijwilligers en bezoekers nog aangenamer te maken in de “huiskamer” van Harfsen.

Bernard van Dijk nieuwe beheerder

Na ruim 16 jaar zal Tonny Wichers, door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, haar functie als beheerder van Hoeflo overdragen. Per 1 februari neemt Bernard van Dijk de taken van Tonny over. Samen met Hennie Heethaar vormen ze vanaf deze datum het beheerders duo.  

Bernard woont met zijn gezin in Eefde en komt oorspronkelijk ook uit de regio. Hij heeft ruime ervaring in zowel de sociale- en culturele sector als in de horeca en sport.   
In de volgende nieuwsbrief zal Bernard zich uitgebreid voorstellen.

 Natuurlijk willen we op een passende manier afscheid nemen van Tonny. Op 3 maart a.s. is er de mogelijkheid om haar te bedanken. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Hoge Nood

Dorpshuus Hoeflo heeft zich aangesloten bij de app: Hoge Nood

Fondsen

Realisatie Dorpshuus werd mede mogelijk gemaakt door o.a.:

– Oranjefonds
– VSB fonds
– Rabo Coöperatiefonds
– Skanfonds
– Hulpfonds de Berkel
– Woningbouwvereniging “IJsseldal Wonen”.

Kijk eens op hun website voor hun activiteiten of steun hun initiatieven.