Vrijwilligers

Horecatoppers

Wij zoeken representatieve, enthousiaste en gastvrije horecatoppers. Als horecamedewerk(ster)er ben je het visitekaartje voor de schermen. Jij zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Het werk is zeer gevarieerd; van koffieschenken tot bier tappen en van tosti maken tot afrekenen met de gast. Bij een avonddienst hoort ook het maken van een laatste ronde en vervolgens afsluiten van het gebouw.

Zalenzetters

Voor het inrichten en opruimen van diverse zalen voor en na afloop van bijv. cursussen, uitvoeringen, vergaderingen enz. zoeken wij gezellige en fitte mensen die alleen en soms in teamverband de ruimten kunnen inrichten en opruimen. Dus vind je het leuk om te sjouwen en fysiek bezig te zijn? Kom en meld je aan.

Klusjes mensen

Er is altijd wel wat te doen in en om het dorpshuus. Als klusjesman/vrouw doe je allerlei voorkomende klusjes en technische werkzaamheden. Wat natuurlijk in je vermogen ligt. Dit gebeurt doorgaans elke maandagmorgen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Organisatoren van activiteiten

Zit het organiseren je in het bloed. Vind je het leuk om nieuwe activiteiten te bedenken en gezamenlijk uit te voeren? Dan zoeken wij jou. Je maakt deel uit van de werkgroep Activiteitencommissie.

Interieurverzorgers

We zijn op zoek naar interieurverzorg(st)er die er voor zorgen dat ons café er spik en span uit blijft zien. Het gaat om 1 ochtend in de maand.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op met onze vrijwilligerscoördinator Hennie Heethaar

M. 06 – 23 84 85 27
E. info@hoeflo.nl

Kom gerust een keer meekijken en -lopen.