Harfsense DorpsKwis

De 2e Harfsense Dorps Kwis

Na het grandioze succes in 2018 was de commissie het al snel eens; er komt zeker een 2e editie van de Harfsense DorpsKwis en deze stond gepland voor 2020, maar zoals we allemaal weten strooide Corona roet in het eten en ook in 2021 kon het nog geen vervolg krijgen. 

Maar  de 2e editie staat – indien de coronamaatregelen het toestaan – op de planning voor vrijdag 1 april 2022 en dat is geen grap!

De Harfsense Dorps Kwis is bedoeld voor alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth. Leeftijd speelt geen rol. Je schrijf je in per team. De samenstelling van het team mag zelf bepaald worden. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen, clubs etc. Elk team bestaat uit minimaal 10 personen, waarvan 1 persoon de teamcaptain wordt.

De kwisavond is op vrijdagavond 1 april 2022 en vindt plaats vanuit Dorpshuus Hoeflo.
Op zaterdagavond  30 april 2022 vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats.

Wil jij ook mee doen?

Houd jij ervan om je hersens te laten kraken en samen met anderen te puzzelen en op onderzoek uit te gaan? Wil je graag meedoen met de 2e editie van de Harfsense DorpsKwis, maar kun je geen volledig team bij elkaar krijgen? Geef jezelf dan op en bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8 personen) vormen we een team voor je.

Graag ontvangen we dan je aanmelding voor 1 maart. Dit kan via een mail naar harfsensedorpskwis@hoeflo.nl.

Teamcaptainsavond

De teamcaptainsavond vindt plaats op maandagavond 7 maart om 20.00 uur in Dorpshuus Hoeflo.

Op deze avond ontvangt de captain allerlei informatie over de kwis en tevens dient het inschrijfgeld ad € 50,- per team te worden voldaan!


Compilatie Harfsense Dorps Kwis 2018