Tips en Tricks

De Kwis bestaat voor een gedeelte uit vragen die over Harfsen/Kring van Dorth gaan of die daar uitgevoerd moeten gaan worden. Het is daarom raadzaam om in elk geval enkele Harfsense teamleden in je team te hebben die iets weten van het huidige of vroegere Harfsen. Overigens zitten er ook veel vragen in die niet specifiek over Harfsen gaan.

De vragen zijn erg divers. Van actuele onderwerpen, tot muziek, puzzels en een groot aantal doe-opdrachten. Een diverse samenstelling van het team qua leeftijd en interesses is dus een pré en vergroot de winkansen!

De Kwis is het beste te maken op één centraal punt van waaruit gewerkt wordt en waar de antwoorden binnen zullen komen. De locatie dient op het inschrijfformulier te worden vermeld.

Dit kan een huiskamer zijn, een kantine, een caravan, enzovoorts.

Zorg dat je op de avond zelf de beschikking een werkende computer met internetverbinding, een printer, een digitale camera en een telefoon waarop je te bereiken bent en waarmee getelefoneerd kan worden. Zonder deze middelen is deelname aan de Kwis vrijwel onmogelijk.